Kasım Ayı Bülten

Fransızca bilen, Profesyonel çalışanlar çocuklarına Kanada’da Eğitim aldırabilir!
Başvuru son tarih: Şubat 2018

Quebec Eyaleti’nin Yatırımcı Göçmenlik Başvurusu Fransızca bilen üst düzey yöneticiler için devam ediyor. Kanada göçmen ve vatandaşlık yolunda çocuklarınıza bedava eğitim aldırabilir, geleceklerine yatırım yapabilirsiniz.
Başvuru kriterleri:

  • İyi derecede Fransızca dilbilgisi
  • 1.6 milyon Kanada Doları malvarlığı
  • Yönetim tecrübesi (En az son 5 senede 2 sene)
  • İlgilenen adaylar aşağıdaki formu doldurarak, 2017 yılı göçmenlik başvurusuna dahil olabilirler.

    Kasırga İndirimi ile 125,000 USD’a Pasaport edinebilirsiniz!
    Kasırga sonrası Barbuda Adası’nın yapılandırılması için kullanılacak yardım fonuna 4 kişilik bir aile için 100,000 USD, 5 kişilik bir aile için 125,000 USD yatırım yaparak, 4-6 ayda ikinci pasaportlarınızı edinebilirsiniz.
    Geçtiğimiz yaz sonu ada hükümetine yapılan katkı paylarında %50 indirime gidilmişti. Yatırım tutarında da benzer bir indirim uygulanarak, 1 Kasım itibari ile 4 kişilik bir ailenin yatırım tutarı 125,000 USD’a düşmüştür.İlgilenen yatırımcılar aşağıdaki formu doldurarak, aileleri için en uygun seçenekli Karayip Adası* pasaportuna 4-6 ayda sahip olabilirler.
    *Hizmet verdiğimiz diğer ada ülkeleri: St. Nevis&Kitts – St.Lucia- Grenada- Dominica

    Ayrıcalıklı* Pasaport için Son 300 aile başvurusu!
    Ev kiralama seçeneği ile yatırım tutarı 880,000 Euro olmaktadır. 26 yaş ve altı çocuklarınız, 55 yaş üstü aile büyükleriniz de başvuruya dahil edilebilmektedir.13 ay gibi kısa sürede siz ve aileniz pasaport edinebilirsiniz. Malta pasaportu ile AB ülkelerinde yaşayıp, çalışıp, çocuklarınıza AB vatandaşı statüsünde eğitim aldırabilirsiniz.
    İlgilenen yatırımcılar aşağıdaki formu doldurup, detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirler.

    Önceki Post
    Sonraki Post